Tel nummer
06 411 64659
Openingstijden
alleen op afspraak

Over mij

Over mij

Graag heet ik u welkom bij mijn bedrijf PMU Atelier.

Ik zou mij graag aan u willen voorstellen: Mijn naam is Inna Vanian en ik ben al jarenlang een professional op het gebied van Permanent Make-Up. Mijn medische kennis en ervaring zijn echter van uiterst belang in mijn beroepsuitoefening, zowel op hygiënisch als op professioneel gebied.
Naast het feit dat ik een eigen onderneming heb, verzorg ik ook individuele opleidingen en masterclasses op het gebied van Permanente Make-Up. Bij Permanent Make-Up Atelier krijgt u alleen deskundig advies en hoogwaardige behandelingen.

Graag tot ziens bij PMU Atelier,

Inna.

Wanneer u twijfelt of wilt u meer weten over permanente make-up behandelingen, neem gerust contact op voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.
In een adviesgesprek licht ik u graag toe alles over de behandeling en kijken we samen naar welke kleur en vorm het beste bij u past.
Ik houd van duidelijkheid en geef u alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen.

Inna
ggd-keuring
PMU Atelier. Neem alleen genoegen met het beste!

Wat onze klanten over ons zeggen.